OBBINK | GELDERSE KAMPIOENSCHAPPEN,

Gelderland-Flevoland  | GRATIS ENTREE

 

Topruiters uit Gelderland en Flevoland strijden om het Gelders kampioenschap. Tijdens dit outdoor event komen duizenden ruiters van alle klassen in actie, in de disciplines dressuur en springen. Hoogtepunten zijn onder andere het springen in de klassen Zwaar en Zeer Zwaar en daarnaast de kür op muziek. De beste ruiters krijgen het voorrecht op een unieke plek tijdens het Nederlands Kampioenschap. Het belooft dan ook een hevige strijd te worden. Naast het individuele programma zal er ook gestreden worden om het verenigingskampioenschap, waarin de ruiters van de verenigingen uit de regio het tegen elkaar op nemen. Dit alles vindt plaats op een terrein van 22 hectare met maar liefst drie springringen en 13 dressuurringen.

 

OUTDOOR-EVENT

 

Naast het officiële programma is er een ‘strodorp’ met verschillende stands en attributen waar kinderen zich kunnen vermaken. Voor zowel paardenliefhebbers als gezinnen is er dus genoeg te doen en te zien op dit hippische evenement.

Het kampioenschap wordt georganiseerd door PSV In Den Bosch, dat al vaker de organisatie van dit evenement op zich heeft genomen. Tijdens de twee dagen zullen alle leden zich inzetten om het voor de ruiters en de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken.

 

De Gelderse Kampioenschappen vinden plaats in Zieuwent (Oost Gelre). Op VRIJDAG 2 AUGUSTUS EN  ZATERDAG 3 augustus. Het programma start alle dagen rond 9:00 uur en eindigt rond de klok van 17:00 uur.

 

Bezoek gratis het terrein aan de Boschlaan 23 in zieuwent om een kijkje te nemen bij dit topsport evenement. Voor jong en oud is er genoeg te zien om er een leuke dag uit van te maken. 

 

Het laatste nieuws lees je natuurlijk op facebook>>

 


DEELNEMER?

Voor meer deelnemers informatie verwijzen we je naar >>


 HOOFDSPONSOR

 

MEDIAPARTNER 

 

 

https://www.knhsregiogelderland.nl/outdoor-kampioenschap